Sök fastighet
we found 0 results
Your search results

Sekretesspolicy

Vi, Sunlife Cyprus., förklarar i denna Sekretesspolicy hur vi samlar in och använder personuppgifter från besökare på våra webb- och mobilwebbplatser, som länkar till denna Sekretesspolicy (tillsammans kallade ”Webbplatser”). Denna Sekretesspolicy gäller ej för uppgifter som vi samlar in på annat sätt, såsom offline eller med produkter som vi säljer, såvida vi inte uttryckligen förklarar skriftligen att denna Sekretesspolicy även skall gälla sådana andra uppgifter.

AKTIVT INLÄMNADE UPPGIFTER

Om du ringer till oss, skickar oss ett e-postmeddelande eller fyller i ett formulär på en av våra Webbplatser så kommer du att veta vilken information du tillhandahåller eftersom du aktivt förser oss med den. Vi använder sådan information för att svara på din begäran eller på andra sätt kommunicera med eller hjälpa dig. Om du handlar via våra Webbplatser så kan det bli nödvändigt för oss att samla in uppgifter som till exempel din leveransadress, beställda produkter och kontakt information för att kunna behandla din beställning.

PASSIVT INLÄMNADE UPPGIFTER

När du går in på våra Webbplatser så förser du oss automatiskt med viss information om din dator eller din mobila enhet. Detta innefattar aktiviteterna du utför på våra Webbplatser, vilken typ av maskinvara och programvara du använder (till exempel ditt operativsystem eller din webbläsare), information lagrad i cookies, IP-adress, åtkomsttid, webbsidan du kom ifrån, från vilken region du navigerar på webbplatsen samt webbsidan/-sidorna du besöker (enligt vad som är tillämpligt). Vi använder spårningsteknik (inklusive ”cookies”) på Webbplatserna för att anpassa och förbättra Webbplatserna. Vi använder sådan information för att bättre förstå våra webbplatsbesökares, kunders och potentiella kunders intressen, samt för att förbättra våra Webbplatser, tjänster och produkter. Vi svarar för närvarande inte på webbläsares ”spåra inte”-signaler.

DATADELNING

Vi hyr varken ut, säljer eller delar personuppgifter på annat sätt, frånsätt i följande fall:

DATASÄKERHET

För att minska risken för obehörig tillgång till personuppgifter så använder vi SSL-certifikat, begränsningar för dataåtkomst, antivirusprogramvara och brandväggar. Ingen dataöverföring över internet eller något trådlöst nätverk är helt säker. Var uppmärksam på säkerhetsrisker när du skickar personuppgifter till oss.

GILTIGHETSDATUM OCH ÄNDRINGAR

Vi kan emellanåt göra ändringar, även väsentliga ändringar, i Sekretesspolicyn. Du bör läsa igenom Sekretesspolicyn varje gång du besöker våra webbplatser, för att se eventuella ändringar. Om du fortsätter att använda Webbplatserna efter att vi har uppdaterat den här Sekretesspolicyn så accepterar du våra ändringar.

Liknande objekt

WhatsApp chatt
Chatta med oss via WhatsApp
Hallå där! Använd den här rutan för att skicka ett meddelande via WhatsApp ...